Data

ŚNIADANIE

OBIAD

02.03.2020r

Poniedziałek

Chleb z masłem, kiełbaski frankfuterki na ciepło z ketchupem, pomidorki koktajlowe, herbata z miodem.

Zupa pomidorowa z ryżem, jajko sadzone, mizeria, kompot, baton zbożowy.

03.03.2020r

Wtorek

Chałka z masłem, płatki kukurydziane z mlekiem, herbata, jabłko.

Zupa koperkowa, gulasz z kaszą, ogórek kiszony, kompot.

04.03.2020r

Środa

Chleb wiejski z masłem i szynką tradycyjną, plasterki papryki, herbata z cytryną.

Zupa barszcz czerwony z makaronem, paluszki rybne, ziemniaki puree, surówka z kapusty kiszonej, kompot, jogurt.

05.03.2020r

Czwartek

Bułka grahamka z masłem i pasztetem drobiowym, plasterki ogórka kiszonego, herbata.

Zupa kalafiorowa, łazanki, kompot, gruszka.

06.03.2020r

Piątek

Chleb z masłem i serkiem wieluńskim ze szczypiorkiem, herbata z miodem.

Zupa ogórkowa, ryż na mleku z jabłkiem oraz polewą z masła i cynamonem, kompot, soczek.

09.03.2020r

Poniedziałek

Chleb drobnoziarnisty z masłem i mielonką, plasterki ogórka zielonego, herbata z cytryną.

Zupa żurek, makaron z serem polewą z masła i cynamonem, kompot, suszone plasterki jabłka.

10.03.2020r

Wtorek

Bułka wrocławska z masłem i dżemem morelowym, kakao, herbata, kiwi.

Zupa lane ciasto na rosole, kurczak pieczony w sosie własnym, ziemniaki puree, buraczki, kompot.